Ischoklad med russin
Lätt att göra och jättegott när du är sugen på något sött.
Ingredienser
2 hg blockchoklad
1 hg kokosfett
2 ägg
1 hg russin
Instruktioner
Ställ små pappersformar på en bakplåt. Smält chokladen på lägsta värme i en tjockbottnad kastrull och kokosfettet i en annan. Vispa äggen i en skål.
Vispa ner den avsvalnade chokladen och kokosfettet i äggvispet. Rör ner russinen. Fyll formarna och ställ chokladen kallt att stelna.
Liknande recept
Honungslimpor med oliver och russin
2
Havrekakor med russin
4.3
30 min
20
2
Julrutor med russin
35
Dinkellimpa med russin och frön
1 h 30 min
3
Julkaka med russin
5
1
Evas konjaksdoppade russin med mandelmassa
5
40 min
40-50
1
Långpannebröd av råg med russin
5
20
5
Havrekakor med russin
4.7
25
6
Havrekakor med valnötter och russin
5
30 min
25
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!