Ishavssoppa med torsk och räkor

Serverar: 4 portioner

Tid: 50 minuter

God fisksoppa med skaldjur

Ingredienser

  • 2 palsternackor
  • 1 gul lök
  • 2 potatisar
  • 8 dl fiskbuljong
  • 2 dl vispgrädde
  • Salt
  • Peppar
  • 100 g färsk torskfilé
  • 200 g oskalade räkor
  • Dill
  • Instruktioner

    Skala palsternacka, lök och potatis. Tärna och lägg i kastrull. Höll på buljongen och koka gönsakerna mjuka. Mixa med stavmixer och häll på grädde. Hetta upp soppan och smaka av soppan med salt och peppar. Lägg i fisken skuren i centimeterstora bitar. Lägg i nästan alla räkor. Låt det hela bli genomvarmt. Servera soppan med räkor på toppen samt en dillkvist.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben