Italiensk kycklingpasta

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

En god pasta med kyckling och soltorkade tomater.

Ingredienser

  • ca 300 g pasta, t.ex. tagliatelle
  • 250 g fryst bladspenat el. 150 g färsk
  • 2-3 kycklingfiléer, ca 400 g
  • 2 vitlöksklyftor
  • 6-8 marinerade soltorkade tomater, ca 50 gram
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2½ dl mellangrädde
  • Instruktioner

    Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Om du använder fryst spenat, tina ur den och krama ur vattnet. Jag använder oftast färsk, jag tycker att det blir godare. Skär kycklingen i små bitar. Skala och hacka vitlöken. Grovstrimla tomater och spenat. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Rör i vitlök, tomat, spenat och grädde. Låt det koka ihop ca 5 min. Servera såsen med pastan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben