Jättenötburgare ( 450 g )

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

En härlig jättenötburgare för den hungrige eller till grabbkvällen/tjejkvällen.

Ingredienser

  • 1 800 g nötfärs
  • 200 ml rapsolja
  • 4 msk chilisås
  • 2 msk Worchestersås
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Tabasco
  • Tillbehör
  • Pommes
  • Cibattabröd
  • Coleslaw
  • Hamburgerdressing
  • Cheddarost
  • Isbergssallad
  • Tomat
  • Saltgurka
  • Fefferoni
  • Gul lök
  • Röd Lök
  • Instruktioner

    1. Blanda rapsoljan med alla ingredienser, vila några minuter.
    2. Blanda kryddblandningen tillsammans med nötfärsen noga.
    3. Ta en passande form, pressa i nötfärsen till 4st lika burgare.
    4. Stek eller grilla ca. 3 - 4 minuter på varje sida tills härlig stekyta. Kör burgarna klara i varmluftsugn 180 grader 15 minuter. Lägg på en skiva cheddarost.
    5. Fritera pommes (14 mm).
    6. Värm brödet, lägg på hamburgerdressing, och isbergssallad.
    7. Skär upp lök, tomat, lägg upp på tallrik med fefferoni, coleslaw, saltgurka, pommes.
    8. Lägg burgaren på toppen med ett träspett igenom för stadga och ytterliga effekt.

    Liknande recept

    4.4
    30 min
    4
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben