Japansk wok

Serverar: 4 portioner

Woken är 5,5 per portion.

Ingredienser

  • 500 g färsk skinka
  • 1 msk olja
  • 200 g sockerärter
  • 1 stor röd paprika
  • Lite minimajs
  • 1 burk bambuskott strimlade, ca 200g
  • Salt
  • Peppar
  • Sås
  • 1 dl sukiyakisås
  • 1 dl grönsaksjuice
  • 1 dl mango chutney (finhackad)
  • Instruktioner

    1. Skär paprikan i strimlor och sockerärterna i smalare bitar.
    2. Blanda sukiyakisås, grönsaksjuice och mango chutney. Hetta upp en wokpanna eller stekpanna och woka kött och grönsaker i omgångar.
    3. Lägg på ett fat och håll varmt. Blanda kött och grönsaker i stekpannan. Häll över såsen och låt bli varmt. Smaka av med salt och peppar.
    4. Gott med nudlar till!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Woka
    Kineserna sägerb chow och amerikanderna stir fry. Andra svänger sig...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben