Japanska fiskpinnar

Serverar: 4 portioner

Ett sätt att piffa upp vardagsmaten.

Ingredienser

  • 300 g fryst broccoli
  • 1 burk minimajs
  • 1 pkt risnudlar
  • 400 g fiskpinnar
  • 1 msk olja
  • 4 msk teriyakisås
  • salt
  • peppar
  • 1 ask coctailtomater
  • soja
  • 3 tsk sesamfrön
  • Instruktioner

    Tina broccolin. Halvera minimajsen. Bryt sönder risnudlarna i sitt paket. Stek fiskpinnarna försiktigt i lite olja och ca 2 msk teriyakisås. Krydda. Koka risnudlarna enl anvisning på förpackningen. Fräs broccoli och majs i olja i wokpanna. Rör i resten av teriyakisåsen och blanda i nudlar, sesamfrön och halverade körsbärstomater. Smaka av med soja och ev mer kryddor.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    wiklund73 18 oktober 2009

    Kul att testa ett lite annorlunda recept med fiskpinnar. Var helt ok.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben