Jeanettes brietårta

Serverar: 4-6 portioner

När en väninna beskrev denna gratinerade brietårta för mig vattnades det verkligen i munnen! Jag prövade och blev stormförtjust! Här är receptet.

Ingredienser

  • 1 brietårta, ca 1 kg
  • 1 ask cocktailtomater
  • 1 kruka basilika
  • 1 krm salt
  • 1 msk socker
  • 1 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Ugn: 225°
    2. Skölj och skär tomaterna i halvor. Grovhacka basilikan.
    3. Häll salt och socker på tomaterna. Blanda ner basilikan och peppra.
    4. Bred blandningen på osten och gratinera ca 7 minuter i mitten av ugnen. Servera genast med kex eller bröd.

    Liknande recept

    4.6
    30 min
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben