Jordgubbar med vaniljmascarpone
Serverar:
4 portioner
Tid:
5 minuter
Underbart god och somrig dessert
Ingredienser
1 l jordgubbar
250 g Mascarpone, 1 burk
1 äggula
½-1 dl florsocker
2-3 msk vaniljsocker
Instruktioner
Rör ut äggulan, blanda sedan med mascarponeosten. Häll därefter i florsocker och vaniljsocker efter smak och tycke.
Det ska nästan vara lite för sött när du smakar av. Blanda alla ingredienser och servera med färska jordgubbar och eventuellt ett hembakt havreflarn.
Liknande recept
Frusen rabarbertårta med jordgubbar
4
10
1
Flarn med jordgubbar och vaniljkräm.
5
25 min
4
1
Sockerfria limemarinerade jordgubbar
5
4
1
Grönpepparflamberade jordgubbar med apelsinsås
4
Sommarkaka med jordgubbar och citron
2
Sommarkaka med jordgubbar
5
3
Jordgubbar med Cointreau
1-10
Smoothie med nektarin och jordgubbar
4
1
Keylimepaj med jordgubbar
6-8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!