Denna goda långpannekaka kan ätas som kaka eller dessert!
Ingredienser
6 ägg
4 ½ dl strösocker
4 ½ dl vetemjöl
Margarin
Jordgubbar eller andra bär
Florsocker eller pärlsocker
Instruktioner
Rör ihop ägg och socker. (Ej vispa) Blanda i vetemjölet.
Smörj en långpanna 30x40 cm med margarin.Bred ut smeten i långpannan.
Lägg bitar av jordgubbar jämt fördelat över smeten.Efter tycke och smak.
Hyvla med osthyvel margarin fördelat över kakan.
Strö på pärlsocker om ni vill ha det eller vänta tills kakan är bakad och kall, då kan man sikta över florsocker.
Gräddas i 200 grader ca 35 min.
Skäres i bitar när den svalnat.
Hej!
Jag gjorde denna kak idag och den blev alleles tunn ska den vara så?
Kan det vara så att jag hade för stor långpanna?
Kan du hjälpa mig med någon bra förklaring till varför det blev som det blev?
Tack på förhand!
Hej! Jag gjorde denna kak idag och den blev alleles tunn ska den vara så? Kan det vara så att jag hade för stor långpanna? Kan du hjälpa mig med någon bra förklaring till varför det blev som det blev? Tack på förhand!