Julmuffins med coco pops

Serverar: 20 portioner

Saftigt, juliga muffins med coco pops, skal av apelsin och marsipan.

Ingredienser

  • 175 g smör
  • 2 dl socker
  • 100 g riven marsipan
  • Rivet skal av 1 apelsin
  • 2 ägg
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 50 g hackad choklad
  • 2 dl Kellogg´s coco pops
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader. Rör samman smör, socker, riven marsipan och rivet apelsinskal. Rör ner äggen ett åt gången.
    2. Blanda ner mjöl och bakpulver och rör försiktigt samman med den hackade chokladen och coco pops. Fördela smeten i 18-20 pappersformar eller formar. Sätt in i ugnen ca 20 minuter.

    Liknande recept

    5
    45 min
    14
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben