Mildas julmuffins

Serverar: 12-15 portioner

Läckra julmuffins...

Ingredienser

  • 12-15 muffins
  • 2 ägg
  • 3 dl farinsocker, 225 g
  • 4 dl vetemjöl, 240 g
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk kardemumma
  • ½ tsk ingefära
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 dl lingonsylt
  • 1 dl mjölk
  • 1 dl Milda Culinesse, flytande margarin
  • Topping och garnering
  • 1½ dl Milda VaniljVisp
  • 100g Créme Bonjour Naturell
  • Ev. ½ dl lingon till garnering
  • Instruktioner

    1. Värm ugnen till 175°C. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, kryddor och bakpulver och tillsätt Milda Culinesse flytande margarin, lingonsylt och mjölk. Häll smeten i muffinsformar och grädda mitt i ugnen 10-12 minuter.
    2. Topping: Vispa Milda VaniljVisp till ett fluffigt skum. Mjuka upp Crème Bonjour Naturell med hjälp av en gaffel. Vänd sedan ner osten i vaniljvispen och blanda till en slät smet. Fördela toppingen på varje muffins, avsluta ev. med lingon.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    muutrollet 21 november 2009

    Hej dom ser bara sååå goda ut :-) Måste prova dom

    christincarlsson 24 november 2009

    Gjoede dessa och de va jätte goda. Klar 4

    Petronella85 13 december 2010

    Dessa med lingonblandad creme cheese frosting är fantastiskt bra julfika.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben