Kalasgryta

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 30 minuter

Lite speciell gryta med både färs och fläskfilé. Men väldigt god!

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • 500 g nötfärs
  • 2 gula lökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 paprikor i olika färger
  • 1 burk lätt creme fraiche
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 2 tsk curry
  • 1 dl chilisås
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Putsa fläskfilén, strimla den, salta och peppra och stek den färdig. Lägg den åt sidan. Bryn färsen och löken, salta och peppra. tillsätt curryn och fräs lite till. Tillsätt filén till färsen. Skär paprikan i bitar och blanda i grytan samt pressa vitlöken. Tillsätt creme fraichen, grädden och chilisåsen. Smaka av med ev mer salt och peppar.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    4
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben