Kalkon- och fetaostpaj

Serverar: 4 portioner

En jätte god paj. Pajdegen blir väldigt frasig!!

Ingredienser

  • 1 förp smördeg á 250 g (Sara Lee)
  • 200 g rökt kalkon (strimlad)
  • 10 cm purjolök
  • 150 g fetaost (skuren i kuber)
  • 2 dl crème fraiche med tomat och basilika
  • 3 ägg
  • Instruktioner

    1. Lägg pajdegen i en form och nagga den med en gaffel. Stek det strimlade kalkonköttet och purjolöken lätt. Lägg köttet och purjolöken i pajformen.
    2. Vispa ihop crème fraiche (med tomat och basilika) och ägg och rör till sist i fetaosten (skuren i kuber). Häll blandningen över kalkonköttet och purjolöken i pajformen.
    3. Gratinera i 225 grader varm ugn i ca 30 minuter.
    4. Servera med en god sallad.

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    6
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben