Matildas fetaostpaj
Serverar:
4 portioner
Tid:
1 timme
Utmärkt sommar mat.
Ingredienser
Fetaost paj
Pajdeg
75 g smör
2 dl mjöl
1 dl rågsikt
2 msk olja
Fyllning
2 färska broccoli
150 g fetaost
1 rödlök
½ aubergine
Äggstanning
3 ägg
2 ½ dl mjölk
½ dl grädde
Salt
Peppar
1 dl riven ost
Instruktioner
Pajdeg Blanda samman alla ingredienser till en deg och klä formen med degen. Ställ in på 220 grader tills formen fått färg.
Strimla grönsakerna och smula fetaosten, lägg ner alla grönsaker i formen.
Vispa samman äggstanningen och häll över fyllningen.
Strö osten överst på formen, låt stå med folie överdrag i ca 40 minuter på 200 grader.
Liknande recept
Grekisk spenat-/fetaostpaj
4.8
1 h
6-8
6
Fetaostpaj med ruccula och soltorkade tomater
4.4
1 h
8-9
13
Fetaostpaj med Västerbottensost
5
1 h
4-6
Broccoli- och fetaostpaj
4.8
Fetaostpaj
5
1 h 30 min
6
2
Spenat- och fetaostpaj i filodeg
6-8
Fetaostpaj med oliver och soltorkade tomater
2 h
10
Tomat- och fetaostpaj
5
4-5
2
Malins härliga fetaostpaj med skinka och spenat
4.8
45 min
5-8
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!