Matildas fetaostpaj

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Utmärkt sommar mat.

Ingredienser

  • Fetaost paj
  • Pajdeg
  • 75 g smör
  • 2 dl mjöl
  • 1 dl rågsikt
  • 2 msk olja
  • Fyllning
  • 2 färska broccoli
  • 150 g fetaost
  • 1 rödlök
  • ½ aubergine
  • Äggstanning
  • 3 ägg
  • 2 ½ dl mjölk
  • ½ dl grädde
  • Salt
  • Peppar
  • 1 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Pajdeg Blanda samman alla ingredienser till en deg och klä formen med degen. Ställ in på 220 grader tills formen fått färg.
    2. Strimla grönsakerna och smula fetaosten, lägg ner alla grönsaker i formen.
    3. Vispa samman äggstanningen och häll över fyllningen.
    4. Strö osten överst på formen, låt stå med folie överdrag i ca 40 minuter på 200 grader.

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    6
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben