Kalkonrullar

Serverar: 4 portioner

Till buffén, som förrätt eller vickning. God och lätt att göra.

Ingredienser

  • 1 msk smör
  • 2-3 tomater
  • Salt
  • Peppar
  • 16 minimajskolvar
  • 100 g vitlöksost
  • 2 dl créme fraiche
  • 16 skivor rökt kalkonbröst (påläggsskivor)
  • 1 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Smöra en ugnssäker form. Skiva tomaterna och lägg dem i formen. Krydda med salt och peppar.
    3. Rör ihop vitlöksost och créme fraiche. Bred ut ostsmeten på kalkonskivorna. Lägg en majskolv på varje skiva och rulla ihop. Lägg rullarna på tomatskivorna med skarven nedåt.
    4. Strö över den rivna osten. Gratinera i ca 15 minuter tills osten smält och fått lite färg.
    5. Servera med en sallad och bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    essim 21 november 2008

    Ikväll har vi ätit kalkonrullarna med ris och sallad. Lägger in en bild på detta.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben