Kalvfärsbiffar Oskar

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Super gott!

Ingredienser

  • 5 hg kalvfärs eller skinkfärs
  • 1½ tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 ägg
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • ½-1 dl vatten
  • Smör till stekningen
  • Tillbehör
  • 1 burk sparris
  • 1 påse bearnaisesås pulver
  • Stora räkor, efter smak
  • Instruktioner

    1. Blanda färsen med salt, peppar, ägg, mjöl och grädde. Tillsätt vatten till en ganska lös smet.
    2. Forma smeten till 8 biffar och stek dom i smör på medelstark värme, 3-4 min på varje sida.
    3. Värm sparrisen och laga sås efter recept på paketet. Lägg biffarna på varmt fat och garnera med sparris, sås och räkor.
    4. Servera med kokt eller stekt potatis och en grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben