Kalvfärsbiffar Oskar
Serverar:
4 portioner
Tid:
10 minuter
Super gott!
Ingredienser
5 hg kalvfärs eller skinkfärs
1½ tsk salt
1 krm vitpeppar
1 ägg
2 msk vetemjöl
1 dl matlagningsgrädde
½-1 dl vatten
Smör till stekningen
Tillbehör
1 burk sparris
1 påse bearnaisesås pulver
Stora räkor, efter smak
Instruktioner
Blanda färsen med salt, peppar, ägg, mjöl och grädde. Tillsätt vatten till en ganska lös smet.
Forma smeten till 8 biffar och stek dom i smör på medelstark värme, 3-4 min på varje sida.
Värm sparrisen och laga sås efter recept på paketet. Lägg biffarna på varmt fat och garnera med sparris, sås och räkor.
Servera med kokt eller stekt potatis och en grönsallad.
Liknande recept
Kalvfärsbiffar med sås a´la Sonja
4
4
Fina kalvfärsbiffar
Kalvfärsbiffar med ost
30 min
3-4
1
Kalvfärsbiffar med västerbottenost och dillstuvade morötter
4
Kalvfärsbiffar
30 min
3-4
Panerade kalvfärsbiffar
45 min
4
Milda kalvfärsbiffar med persiljesås
4
Kalvfärsbiffar med risotto & gräddsky
5
4
1
Oskars Morotskaka
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!