Kanapé à la Pagrotsky
Serverar:
4 portioner
Tid:
20 minuter
Gudaspis
Ingredienser
100 g kallrökt skivad lax
1,5 dl crème fraiche
3 msk majonnäs
2 msk finskuren pepparrot
1 päron
2 msk finskuren gräslök
Salt
Peppar
4 skivor kavring
Smör
Garnering
24 skalade räkor
4 msk löjrom
Gräslöksstrån
Instruktioner
Skär laxen i 1/2 cm stora kuber. Blanda crème fraiche, majonnäs och pepparrot.
Skala, kärna ur och skär päronet i 1/2 cm stora kuber.
Tillsätt lax, päron och finskuren gräslök i majonnäsblandningen. Salta och peppra.
Bred smör på kavringen och skär bort kanterna. Lägg på laxblandningen. Garnera med räkor. Förgyll med löjrom på toppen och några gräslöksstrån.
Liknande recept
Kebabgryta á la Yngve
4.2
30 min
4
62
Ris à la Malta
4.6
4
4
Rostbiff à la wok
15 min
4
Minivårrullar á la Lena
Blinier á la Lena
4
4
Hummersoppa á la Lena
4
Biff à la Lindström
4.8
4
4
Fläskfilégryta à la Ulrika
4.9
35 min
4
10
Lax à la Skivarp
4
45 min
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!