Kanapé à la Pagrotsky

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Gudaspis

Ingredienser

  • 100 g kallrökt skivad lax
  • 1,5 dl crème fraiche
  • 3 msk majonnäs
  • 2 msk finskuren pepparrot
  • 1 päron
  • 2 msk finskuren gräslök
  • Salt
  • Peppar
  • 4 skivor kavring
  • Smör
  • Garnering
  • 24 skalade räkor
  • 4 msk löjrom
  • Gräslöksstrån
  • Instruktioner

    1. Skär laxen i 1/2 cm stora kuber. Blanda crème fraiche, majonnäs och pepparrot.
    2. Skala, kärna ur och skär päronet i 1/2 cm stora kuber.
    3. Tillsätt lax, päron och finskuren gräslök i majonnäsblandningen. Salta och peppra.
    4. Bred smör på kavringen och skär bort kanterna. Lägg på laxblandningen. Garnera med räkor. Förgyll med löjrom på toppen och några gräslöksstrån.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben