Kanapé med lax, äpple och curry

Vacker och god aperitif.

Ingredienser

  • 10 st formbrödsskivor
  • smör
  • 75 g strimlad rökt lax
  • 0,8 dl kesella
  • 1/2 tärnat äpple
  • 1/2 tsk curry
  • 1 msk finhackad rödlök
  • 1 tsk svart rom
  • Rödlök
  • Dillvippor till dekoration
  • Instruktioner

    1. Stansa ut rundlar ur formbrödet med uttagsjärn, pepparkaksmått eller skär med vass kniv. Stek dem i smör tills de får fin färg och låt rinna av. 2. Blanda lax, kesella, äpple, curry och rödlöken. Fördela blandningen på brödskivorna. 3. Toppa varje kanapé med svart rom, rödlök och en dillvippa.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben