Friterad norsk krabba med curry och äpple.
Serverar:
4 portioner
Tid:
20 minuter
Krabba som är underbar
Ingredienser
100 g krabbkött
½ tsk maizenamjöl
2 dl tempurasmet (köp färdigt och blanda)
1 grönt äpple
½ tsk mango chutney
Instruktioner
Blanda krabbköttet med maizenamjölet, salt och peppar. Rulla till fyra bollar. Ställ svalt 10 minuter.
Skala och riv äpplet grovt, pressa ur och blanda rivet med mangochutney.
Blanda tempurasmeten enligt förpackningen. Doppa bollarna i smeten. Fritera i 170° olja, sätt ett träspett i varje boll.
Liknande recept
Karrégryta med curry och äpple
4.8
30 min
4
6
Wrap med curry och äpple
15 min
4
Tonfiskpaj med Äpple och Curry
30 min
4
1
Ugnspannkaka med äpple och curry
4
Röd vinbärssylt med äpple
10
Panang curry med torsk och räkor
4.3
45 min
4
1
Ugnspannkaka med bacon och äpplen
4.9
50 min
4
4
Älgstek med äpple och lök
3.6
1 h
4
2
Friterad halloumi
5
10 min
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!