Serverar: 5 portioner
Smakrik kanin rätt som gärna serveras med tagliatelles.
Värm olivolja och margarin i en kastrull. Lägg i kanin bitarna, och stek de tills de får en gyllenbrun färg. Ta upp kaninbitarna och lägg dem på ett fat. Skala och skiva löken, lägg i kastrullen samt pressa i vitlöken. Skala och skiva moroten. Skär paprikan i bitar. Lägg det i kastrullen, samt svamparna. Koka ihop allt ca 5 minuter. Ta i kaninen, och häll i det vita vinet. Krydda med salt, peppar och muskotnöt. På med locket och låt det små puttra i 1 timme, eller tills köttet mjuknat. Kolla kastrullen lite då och då, om det behövs tillsättas lite extra vatten. När köttet är mört, blanda matlagningsgrädden med 2-3 msk av vätskan. Häll det sedan över kaninen och rör försiktigt runt lite. Severa gärna görs med tagliatelles och en sallad. God aptit.