Min tårta

Serverar: 1-10 portioner

Tid: 30 minuter

Riktigt smarrigt.

Ingredienser

  • 3 tårtbottnar
  • Saft
  • 1 påse vaniljkräm
  • 1 påse chokladmousse latte macchiato
  • Garnering
  • Grädde
  • Vaniljsocker
  • Instruktioner

    1. För att tårtan inte ska bli för torr, tog jag lite saft på alla bottnar innan jag garnerade den. För att grädden skulle få mer smak blandade jag i vaniljsocker.
    2. Man behöver tre stycken färdiga tårtbottnar eller göra egna bottnar. Jag använde färdiga bottnar.
    3. Börja med alla lägga ut alla bottnar på olika tallrikar och doppa lite saft över, låt sedan det suga in medan du vispar(använd elvisp) grädden, chokladmoussen latte macchiato och vaniljkrämen.
    4. Vaniljkrämen blandar du med mjölk(står på paketet hur mycket som behövs) sedan blandar man i lite grädde och lägger denna blandning på nedersta bottnen.
    5. Chokladmousse latte macchiato blandar du med mjölk(står på paketet hur mycket som behövs) sen blandar man detta med grädde och lägger på mellersta bottnen.
    6. Jag avslutade med att ta grädde på hela tårtan, skrev "Glad Påsk" med gul karamellfärg, satte på gula kaniner och sedan lite silverkulor.
    7. Använd gärna en slickepott och dra ut det försiktigt på bottnarna. När du ska ta grädde runt om hela tårtan är det lättare med en sked.
    8. Passar till alla högtider, du kan välja själv vad som ska vara på tårtan, eftersom jag gjorde den till påsk använde jag kaniner med smak av ananas och gul karamellfärg.
    9. Jag är laktosintolerant och därför använde jag allt laktosfritt, men självklart kan man göra det med vanliga mjölkprodukter också.

    Liknande recept

    3.8
    2 h 30 min
    6-8
    4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Picknick
    Ett av alla sommarens nöjen är att kunna äta sin lunch eller middag ut...

    Hallonsaft
    Bättre saft har ingen haft. Hallonsaft är en riktig sommarklassiker oc...

    Sockerkaka
    Ett av våra mest klassiska bakverk, det är den mjuka och fluffiga sock...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben