Kardemumma- & kanelglass- sockerfri

Lätt och fantastiskt god!

Ingredienser

  • 3 äggulor
  • 3 bananer
  • ½ msk mald kardemumma
  • ½ msk mald kanel
  • 2 ½ dl vispgrädde
  • Instruktioner

    Vispa äggulorna. Mixa bananer, kardemumma och kanel i matberedare. Häll i de vispade äggulorna och mixa en liten stund. Häll i lätt vispad grädde. Häll smeten i tex i pinnglassformar, sockerkaksform eller muffinsformar på muffinsplåt. Frys in i ca 3-4 timmar. Ta ut en stund före servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    vackernova 8 augusti 2013

    Vi brukar skiva och frysa in bruna bananer, sedan mixa med kanel/pepparkakskrydda :) Denna glassen är annars kanongod!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben