Karibisk Currykyckling

Serverar: 4 portioner

Enkelt att laga till många.

Ingredienser

  • 480 g Strimlad kyckling
  • Olja
  • 120 g Purjolök i skivor
  • 20 g curry
  • 320 g Majs (på burk)
  • 120 g Champinjon (på burk)
  • 1-2 dl Vatten
  • 2 dl hönsbuljong
  • 2 msk Sweet Hot Chili
  • 1 dl vispgrädde
  • Salt
  • Peppar
  • 1-2 msk Maizena att reda av med
  • Instruktioner

    Fräs kycklingen i olja tillsammans med den skivade purjolöken och curry. Tillsätt majs och champinjoner. Tillsätt därefter vatten, hönsbuljong efter smak samt Sweet Hot Chili. Häll försiktigt i vispgrädden och rör om. Smaka av med salt och peppar, Red ev. av med maizena. Servera med valfritt ris.

    Liknande recept

    5
    30 min
    4-5
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben