Karibisk rom-bål

Serverar: 10 portioner

Tid: 25 minuter

Uppfriskande karibisk bål till varma sommarkvällar.

Ingredienser

  • 2,4 dl vatten
  • 2,4 dl strösocker
  • 2,4 dl färsk limejuice
  • 7,1 dl ljus rom
  • 9½ dl apelsinjuice
  • ½ tsk Angostura bitters eller Gammel Dansk
  • ½ tsk färsk riven muskotnöt, kan uteslutas
  • Instruktioner

    Häll vatten och socker i en gryta. Koka upp och sjud under omrörning tills sockret smält. Låt svalna. Blanda sockerlag, limejuice, rom och apelsinjuice i en tillbringare eller stor skål. Tillsätt Angostura bitters eller Gammel Dansk och smaka av med riven muskotnöt. Serveras iskall med is i glasen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben