Karins Ananasbiffar

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

När du vill göra något annorlunda av färsen. Riktigt smarriga

Ingredienser

  • 400 g blandfärs
  • 1,5 dl mjölk
  • 0,5 dl skorpmjöl
  • 1 gul lök
  • 2 tsk fransk senap
  • 1 tsk curry
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 ägg
  • Sås
  • 1 burk krossad ananas
  • 2 dl riven ost
  • 2 dl créme fraiche
  • 1 dl grädde
  • 2 tsk fransk senap
  • 1 dl ananasspad
  • 1 msk soja
  • Instruktioner

    1. Blanda allt till en smet, forma små biffar. Lägg i en smord form. Sila av spadet från ananasen (spara spadet). Lägg ananasen i skarvarna mellan biffarna. Strö över osten. Sätt in formen i 225* värme i 20 minuter. Vispa ihop créme fraiche, grädde, senapen, ananasspadet och sojan. Häll det över biffarna och sätt in formen i ytterligare 10 minuter.
    2. Servera med potatis och en grönsallad.
    3. SMAKLIG SPIS

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben