Karins fuskskorpa
Serverar:
250 portioner
Tag en tag två ...tunna och knapriga
Ingredienser
175 g smör
2,5 dl socker
5 dl filmjölk
50 g hjorthornsalt (1 påse)
1 krm salt
1-2 tsk kardemumma
900 gr mjöl
Instruktioner
Ugnen på 200 c
Smält smöret . Lägg ihop allt i en bunke och arbeta en liten stund Kavla ut knappt 1 cm tjockt. Tag ut med dricksglas rundlar .
Grädda 7 min i 200c Klyv bullarna , Låt svalna
In i ugnen igen och rosta 5-10 min 225 c
Därefter eftertorka ca 75 c tills de är torra och lätta . Förvara torrt.
Liknande recept
Karins smulpaj
4.6
4-6
12
Karin´s Svartvinbärsstek
4.6
4-6
8
Karins Päronkaka
1
30 min
6
2
Karins daimtårta
5
2
Karin Chädström's citronsås
4
30 min
4-6
Karins amerikanska bananbröd (kaka)
5
1 h 20 min
1
Karin Weibulls äppelpaj med vaniljsås
5
45 min
4-6
1
Karins Lingonkaka
5
10-15
2
Karins Skagen med keso cottage cheese
3
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!