Karins fuskskorpa

Serverar: 250 portioner

Tag en tag två ...tunna och knapriga

Ingredienser

  • 175 g smör
  • 2,5 dl socker
  • 5 dl filmjölk
  • 50 g hjorthornsalt (1 påse)
  • 1 krm salt
  • 1-2 tsk kardemumma
  • 900 gr mjöl
  • Instruktioner

    1. Ugnen på 200 c
    2. Smält smöret . Lägg ihop allt i en bunke och arbeta en liten stund Kavla ut knappt 1 cm tjockt. Tag ut med dricksglas rundlar .
    3. Grädda 7 min i 200c Klyv bullarna , Låt svalna
    4. In i ugnen igen och rosta 5-10 min 225 c
    5. Därefter eftertorka ca 75 c tills de är torra och lätta . Förvara torrt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben