Karins Lövbiff

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Passar till Ris! Jätte populär rätt hemma hos mig!

Ingredienser

  • 400-500 gr Lövbiff
  • 1 Stor burk Champinjoner, kan även ha i Kantareller
  • 1 Purjolök
  • 1 Cream Fraiche
  • 1 Köttbuljongs tärning
  • 2 dl Vatten
  • 1 msk senap
  • Salt
  • Peppar
  • Soya
  • Instruktioner

    1. 1) Strimmla lövbiffen och lika Purjolöken
    2. 2) Börja Woka Lövbiffen, när den är klar så har du i Pujolöken och svamp ( man kan blanda)
    3. 3) Smula i buljong tärningen och häll sedan i Vattenet Låt det puttra en minut och rör om!
    4. 4) Sänk graderna lite innan man blandar i Cream Fraichen och senapen ( brukar ta en stark senap och Chili Cream Fraiche)
    5. Låt puttra i ca 15 minuter!
    6. Låt det smaka!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben