Karins Lövbiff
Serverar:
4-6 portioner
Tid:
30 minuter
Passar till Ris! Jätte populär rätt hemma hos mig!
Ingredienser
400-500 gr Lövbiff
1 Stor burk Champinjoner, kan även ha i Kantareller
1 Purjolök
1 Cream Fraiche
1 Köttbuljongs tärning
2 dl Vatten
1 msk senap
Salt
Peppar
Soya
Instruktioner
1) Strimmla lövbiffen och lika Purjolöken
2) Börja Woka Lövbiffen, när den är klar så har du i Pujolöken och svamp ( man kan blanda)
3) Smula i buljong tärningen och häll sedan i Vattenet Låt det puttra en minut och rör om!
4) Sänk graderna lite innan man blandar i Cream Fraichen och senapen ( brukar ta en stark senap och Chili Cream Fraiche)
Låt puttra i ca 15 minuter!
Låt det smaka!
Liknande recept
Karins smulpaj
4.6
4-6
12
Karin´s Svartvinbärsstek
4.6
4-6
8
Pasta med strimlad lövbiff
4
4
1
Lövbiff med sting
5
4
2
Stroganoff på Lövbiff
3.7
4
2
Färskostfylld lövbiff med teriyakisås
5
4
2
Teriyakistekt färskostfylld lövbiff
4
Lövbiff i vitlök och soyasås
15 min
4
Baconfyllda lövbiffar
4.7
45 min
4
18
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!