Karré med lök och dragon

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Väldigt enkel och god. Rekommenderar att tillsätta lite salt

Ingredienser

  • Ca 1 kg potatis
  • 3 gula lökar
  • Ca 450 g fläskkarré, benfri (använde själv kotletter)
  • 1 tsk torkad dragon
  • 3 dl vispgrädde
  • 1½ msk konc kycklingfond
  • 300 g frysta haricots verts
  • Instruktioner

    1. Skala och koka potatisen. Skala, halvera och skiva löken. Skär köttet i lillfingerstora strimlor.
    2. Fräs löken i 1 msk smör i 5-6 minuter. Tillsätt dragon, vispgrädde och fonden, rör om. Lägg i köttet och låt koka 7-8 minuter.
    3. Koka haricots verts enligt anvisning på förpackningen. Häll av potatisen och pressa genom en potatispress.
    4. Servera köttet med pressad potatis och haricots verts

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben