Kasslerpanna

Serverar: 4 portioner

Gott och lättlagat

Ingredienser

  • 1 kg kassler
  • 2 tsk curry
  • 3 dl strimlad purjolök
  • 1 grön paprika
  • 1 röd paprika
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk tomatpurè
  • 3 msk vetemjöl
  • 400 g creme fraiche
  • 2 dl grädde
  • Instruktioner

    1. Skiva och strimla kasslern. Skär paprikorna i tärningar, skala och hacka vitlöken.
    2. Fräs curryn i en klick smör, lägg sedan i purjolöken. Tillsätt kasslern och paprikan och låt allt fräsa en stund. Lägg över allt i en gryta. Tillsätt vitlök, tomatpurè och creme fraiche. Vispa ut mjölet i grädden och tillsätt det till grytan. Låt puttra på svag värme tills allt är genomvarmt.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Mellanbellan 5 juni 2008

    Tack för min goda middag ikväll. Det var verkligen gott och lättlagat. Jag ser fram emot att äta rester någon dag i helgen:-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben