Min kasslerpanna

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Går snabbt att laga! Servera med nykokta pastaskruvar till.

Ingredienser

  • 400 - 450 g kassler
  • 200 g färska champinjoner
  • 150 g paprika
  • 15 cm purjolök
  • 4 blad kinesisk salladskål
  • 1/2 dl grädde
  • 2 dl mjölk
  • 1 dl vatten
  • lite idealmjöl
  • peppar
  • Instruktioner

    1. Dela kasslern och svampen i lagom stora bitar. stek i en stor stekpanna, krydda med lite peppar (jag använder vitpeppar men det är ju en smaksak). Skär purjolöken och paprikan och häll i. I med vätskan, strö över lite idealmjöl. Låt puttra några minuter. Skär salladskålen i ganska stora bitar och vänd ner i pannan när du ska ta av den från plattan.
    2. Servera med nykokta pastaskruvar eller vad du nu har hemma!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    2233319 4 mars 2008

    Nu har jag gjort din goda kasslerpanna igen och den vart lika god igen

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben