Kasslerpanna med viltris

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Blev en härlig blandning med mycket smak häromdagen när jag tog det som kylskåpet hade att erbjuda!

Ingredienser

  • 400-500g kassler
  • 1 medelstor purjolök
  • 6-8 färska champinjoner
  • 3dl vispgrädde
  • 1 tomat
  • 1 Fond "du chef" grönsaksbuljong
  • Chilipeppar (mängd efter smak)
  • Svartpeppar
  • lite kött&grillkrydda
  • ev. vitlök
  • 1 förp Uncle bens Vilt-ris blandning. (tror det bara finns i boil-in-bag)
  • Instruktioner

    1. Koka riset enligt förpackningen, 3påsar räckte gott o väl till 4 pers. koktid 20 min.
    2. Strimla kassler och skiva champinjonerna. Skiva purjolöken ganska tjocka skivor ca 5mm. Kör ner i stekpannan och stek en stund tills det börjar få färg.
    3. Häll över grädden och grönsaksbuljongen, låt det puttra någon minut tills buljongen smält, Krydda med chillipeppar, svartpeppar och ev vitlök och en liten skvätt grillkrydda. Rör om.
    4. Skiva Tomaten och placera skivorna ovanpå.
    5. Låt puttra ett par minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben