Katjas pytt i panna

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

Hade lite rester och slängde ihop lite smått & gott

Ingredienser

  • 5 kokta potatisar
  • 1 karrékotlett ( som blivit över)
  • 1 rödlök
  • ½ gul lök
  • 240 g champinjoner
  • ½ paket bacon
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Grillkrydda
  • Instruktioner

    1. Klipp baconet i strimlor och lägg i stekpannan. Stek gärna i hög värme. Släng i champinjonerna också. Fett behövs inte.
    2. Hacka sedan löken, kotletten och häll i pannan när baconet och champinjonerna börjar bli färdiga. Hacka potatisen och lägg det i pannan tillsammans med det andra. Krydda sedan efter eget smak och tycke.
    3. Servera med stekt ägg och rödbetor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben