Egen pytt i panna

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Enkel pytt som är god för både stora och små.

Ingredienser

  • 2 bitar fläskkarré
  • ½ Falukorv
  • 300 g köttbullar
  • 4 potatisar
  • 1 gul lök
  • 1 rödlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 röd paprika
  • 1 msk olja
  • Salt
  • Peppar
  • Grillkrydda
  • Instruktioner

    Skala potatisarna och skär dem i lagom stora bitar. Skär fläskkarrén, falukorven och köttbullarna i tärningar. Hacka rödlök och gul lök i små tärningar och skär paprikan i småbitar. Häll oljan i stekpannan och låt den bli varm. Lägg i potatisen, fläskkarrén, falukorven, köttbullarna, paprikan och löken i pannan. Stek dem en stund och tillsätt vitlöken, saltet, pepparn och grillkryddan. Stek i några minuter så att köttet blir genomstekt. Servera med en kall sås eller ketchup.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Indonesisk matlagning
    Indonesier är förtjusta i maträtter med kycklig, höns, gris, ris och r...

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben