Pigg pytt i panna med stekt ägg

Serverar: 4 portioner

Av Hemköps matälskare Alexandra och Sebastian.

Ingredienser

  • 2–3 msk Arla smör- & rapsolja
  • 1 påse (720g) Felix klassisk krögarpytt
  • 1/2 pkt (500 g) Findus haricots verts, strimlade
  • 1 knippe salladslök, tunnskivad
  • 1 röd paprika, tärnad
  • 4 ägg, stekta
  • 1 (1 kg) Felix tomatketchup
  • 1 burk (560 g) Felix aptitrödbetor, skivade
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Hetta upp matfett i en panna och stek pytten. Blanda i grönsaker när pytten nästan är klar. Smaka av med salt och peppar.
    2. Servera med nystekt ägg, ketchup och rödbetor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben