Kebabkrydda

Serverar: 4 portioner

Tid: 5 minuter

En blandning jag gillar att göra. Låt färsen ligga i kryddblandningen med lite pressad vitlök någon timme och sedan är det gott att pressa lite citron eller ha sumak på kebaben vid servering.

Ingredienser

  • 3 msk spiskummin
  • 1 msk paprikapulver
  • 2 tsk cayennepeppar
  • 1 msk korianderfrön (mortlade)
  • 1 tsk svartpeppar
  • Salt
  • 2 tsk oregano
  • Till 500 g brukar det gå åt ungefär 2 msk
  • Instruktioner

    Mortla korianderfrön och blanda sedan ihop allt och smaka av styrkan så den passar dig.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    monicadanell 6 januari 2012

    Kebabkryddan måste jag testa idag ska vi äta kebab ska bli spännande mvh / monica

    monicadanell 6 januari 2012

    Hej vilken härlig kryddblandning nu fick jag en favo kommer inte att köpa kebab krydda i affären den här är toppen god och inte så stark tack anders 5 poäng från oss monica

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben