Den här rätten ar vädigt lättlagad med få ingredienser och mycket god.
Ingredienser
4 kycklingfiléer
1 msk olja
1 påse kerala currymix
1 burk (400 ml) kokosmjölk
Instruktioner
Skär kycklingen i bitar och bryn i oljan i en stekpanna tills den fått fin färg. Blanda i kryddmixen och häll över kokosmjölken. Låt puttra i 5 minuter.
Severa kycklingen med såsen, ris, frästa wokgrönsaker och mango chutney.
Jag brukar också göra denna kycklingrätt när jag är sugen på indisk curry.
Den är mild och mjuk i smaken tack vare kokosmjölken och passar jättebra med basmati-ris. Jag brukar även ha liba-bröd vid sidan om som kan suga upp den goda såsen.
Jag brukar också göra denna kycklingrätt när jag är sugen på indisk curry. Den är mild och mjuk i smaken tack vare kokosmjölken och passar jättebra med basmati-ris. Jag brukar även ha liba-bröd vid sidan om som kan suga upp den goda såsen.