Kerala currykyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Den här rätten ar vädigt lättlagad med få ingredienser och mycket god.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 msk olja
  • 1 påse kerala currymix
  • 1 burk (400 ml) kokosmjölk
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingen i bitar och bryn i oljan i en stekpanna tills den fått fin färg. Blanda i kryddmixen och häll över kokosmjölken. Låt puttra i 5 minuter.
    2. Severa kycklingen med såsen, ris, frästa wokgrönsaker och mango chutney.

    Liknande recept

    5
    30 min
    4-5
    2
    4.2
    20 min
    2
    3

    Kommentarer (1)

    Snoops 6 maj 2009

    Jag brukar också göra denna kycklingrätt när jag är sugen på indisk curry. Den är mild och mjuk i smaken tack vare kokosmjölken och passar jättebra med basmati-ris. Jag brukar även ha liba-bröd vid sidan om som kan suga upp den goda såsen.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben