Kex - snacks

Jättegoda kex/snacks. Innehåller varken gluten eller laktos

Ingredienser

  • 2 dl majsmjöl
  • 1 dl solrosfrön
  • 1 dl sesamfrön
  • ½ - 1 tsk salt
  • ½ dl rapsolja
  • Instruktioner

    1. Samtliga ingredienser blandas
    2. Häll på 2 dl kokhett vatten, rör ihop
    3. Häll “degen” på plåt med bakplåtspapper, bred ut den över hela ytan = tunt lager
    4. Gör försiktigt bitar i den kletiga degen till önskad storlek
    5. Grädda 150° 1 tim

    Liknande recept

    4.7
    20
    2

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Äggplantor
    Finns det någon vackrare grönsak än en spegelblank, slät, mörkviole...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben