Kiléns underbara after eight paj

Serverar: 6 portioner

Den måste bara provas. Mmmmmums

Ingredienser

  • Skal
  • 2 dl vetemjöl
  • ½ dl florsocker
  • 90 g smör
  • 1 äggula
  • Fyllning
  • 150 g mörk el. ljus blockchoklad
  • 10 after eight plattor
  • 1 ägg
  • 2 äggulor
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 äggvitor
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienser och rör om. Smöra en pajform. Tryck ut degen och sätt fast kanterna med folie. In i ugnen 15 – 20 min i 175 – 200ºC. Låt svalna.
    2. Fyllningen: Smält blockchokladen och after eight plattorna i vatten bad. Ett ägg vispas kraftigt med elvispen. Rör ner ägget i den smälta chokladen. Häll sedan i äggulorna (en i taget). Vispa grädden och blanda ner även den i chokladen. Till sist vändes två hårt vispade äggvitor ner i smeten. Häll allt i pajskalet och ställ in det i kylen några timmar.
    3. Dekorera och servera med vispad grädde.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben