Kimonas örtdipp

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 10 minuter

En god och fräsch dipp/kall sås som passar till det mesta

Ingredienser

  • 4 dl kesella
  • ½ gurka
  • 1 stor vitlöksklyfta
  • 1 msk torkad dragon
  • 1 msk torkad persilja
  • Örtsalt
  • Balsamico
  • Instruktioner

    1. Skala och riv gurkan och lägg i en sil eller ett durkslag. Häll över örtsalt.
    2. Häll kesellan i en skål. Riv eller pressa vitlöksklyftan i kesellan och krydda med dragon, persilja och balsamico efter smak.
    3. Krama ur gurkan och blanda ihop allting med en gaffel.
    4. Låt stå i kylen en stund innan servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben