Kimonas örtdipp
Serverar:
4-6 portioner
Tid:
10 minuter
En god och fräsch dipp/kall sås som passar till det mesta
Ingredienser
4 dl kesella
½ gurka
1 stor vitlöksklyfta
1 msk torkad dragon
1 msk torkad persilja
Örtsalt
Balsamico
Instruktioner
Skala och riv gurkan och lägg i en sil eller ett durkslag. Häll över örtsalt.
Häll kesellan i en skål. Riv eller pressa vitlöksklyftan i kesellan och krydda med dragon, persilja och balsamico efter smak.
Krama ur gurkan och blanda ihop allting med en gaffel.
Låt stå i kylen en stund innan servering.
Liknande recept
Kimonas hasselbackspotatis med vitlök
5
45 min
2
1
Skaldjursspett med örtdipp
4.3
2
Kimonas Kycklinggryta
5
30 min
4
Kimonas köttbullar med potatis och sås
30 min
4
Kimonas rocky road
10 min
30-50
Kimonas varma limesås
15 min
4-6
Kimonas vegetariska smörgåstårta
30 min
6-8
Kimonas Kaktus och limebål
15 min
10-15
Kimonas goa sås
15 min
2-4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!