Kinas gryta

Serverar: 4-6 portioner

Detta är inte en kinagryta utan Kina är ett smeknamn på en kompis till mig. Första gången jag åt denna gryta var hos henne och därför har jag döpt den efter henne.

Ingredienser

  • 400 g renskav eller älgskav
  • Ca 100 g mögelost
  • 4 dl créme frâiche
  • 1 gul lök
  • 1 gul paprika
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skär lök och paprikan i bitar, rätt så fint men inte för fint. Fräs renskaven, lök och paprikan. Tillsätt mögelosten och créme frâichen, salta och peppra. Låt det koka ihop.
    2. Servera med ris och grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Thailändsk matlagning är en ren njutning
    Thailands fantastiska matlagningskultur har förändrats oerhört lite ge...

    Karibien
    Jag befinner mig just nu i Västindien, på ön Bequia i Grendinerna. Vi...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben