Kiwiglass - en lättare variant

Serverar: 4 portioner

Tid: 4 timmar 15 minuter

Det här kan vara värt att prova.

Ingredienser

  • 1 kiwi
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 4 msk fruktsocker
  • 2 äggulor
  • Instruktioner

    1. Vispa äggulor och fruktsocker. Skala och mosa kiwin.
    2. Blanda kiwin med det andra och rör till siste ned yoghurten.
    3. Låt stå i frysen minst 4 timmar. Rör om 2-4 gånger med jämna mellanrum under infrysningen för att minska iskristallerna.
    4. Låt tina en halvtimma i rumstemperatur innan servering.

    Liknande recept

    5
    45 min
    8-10
    1

    Kommentarer (1)

    a-lie 20 oktober 2012

    God yoghurtglass som blir bra i glassmaskin.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben