Serverar: 25-30 portioner
Något som jag gör när jag ska bjuda på jobbet! Alla älskar den på jobbet, ingen kan motstå den!!
Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda sedan i övriga ingredienser. Häll ned smeten i väl smord långpanna (30x40cm) och grädda i 175grader ca 35min. Skär sedan kakan i 25-30 bitar. Servera med en klick grädde med hackad daim i.
Så bra! Arbetar som lärare och det händer ju att vi har anledning att fira i klassen, t ex om vi nått ett mål eller avslutat ett långt och intressant tema. Då går det ju lätt att svänga ihop en sån här stor kaka och servera! Tusen tack för det Ida87!
Testade denna i helgen när jag skulle ha stor fest. Blev jättebra! Smidigt att få så många bitar på en gång o slippa baka flera fånger.
Helt klart den godast kladdkaka jag har ätit! Jag frys in kakan när den var nybakt och tinade den i rumstemperatur, den var lika kladdig och god efter ett frysbesök. :-) Tack!
Men gud så mycket skrivfel! :-o ;-) Jag gör om... Helt klart den godaste kladdkaka jag har ätit! Jag frös in kakan när den var nybakt och tinade den i rumstemperatur, den var lika kladdig och god efter ett frysbesök. :-) Tack!
Otroligt god kaka, perfekt i konsistensen, gjorde succé på studentbuffén, snabb och lätt att röra ihop oxå ett stort plus! Misan
Suveränt god! Gästerna jublade och ville ha receptet på stört:) Så smidig att baka i förväg och frysa in. Tack för ett kanonrecept!
Rörde i en påse små marshmellows innan den åkte in i ugnen. Blev kanongott! Tack för ett bra recept.