Kladdkakemuffins med minimarshmallows

Serverar: 16 portioner

Kladdiga, söta och försvinnande goda. Är de små så får man ta två! Glutenfria

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 3 dl socker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • Ca 1½ dl Finax mjölmix eller Finax lågprotein mjölmix, 90 g
  • 4 msk kakao
  • 1 krm salt
  • 175 g smält smör
  • ½ dl minimarshmallows, olika färger
  • Garnering
  • Vispad grädde
  • Minimarshmallows, olika färger
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda de torra ingredienserna och sikta ner i äggblandningen. Rör ner det smälta smöret och rör om. Blanda ner marshmallowsen.
    3. Klicka ner smeten i muffinsformar, placera gärna formarna i ett muffinsbleck. Grädda i nedre delen av ugnen 8-10 minuter.
    4. Vid servering: Spritsa vispad grädde och garnera med minimarshmallows.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben