Kladdmuffins

Serverar: 16 portioner

Tid: 10 minuter

Som en kladdkaka fast i muffinsform.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 3 dl socker
  • 1 1/2 dl vetemjöl
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 4 msk kakao
  • 1 krm salt
  • 100 g smält smör
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Rör ihop ägg och socker, vispa ej. Balnda de torra ingredienserna och rör sedan ner det i äggblandningen. Rör ner det smälta smöret. Klicka ner smeten i små muffinsformar. Grädda i nedre delen av ugnen ca 8-10 minuter.
    2. Servera dem ljumma tillsammans med glass eller sorbet, eller kalla till kaffet.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben