Klassisk skinkstek till buffèbprd

Serverar: 10 portioner

Tid: 2 timmar

enkelt och gott

Ingredienser

  • 1 kg skinkstek utan ben
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peppar
  • Instruktioner

    1. 1. Gnid in salt och peppar i steken,sätt i en stektermometer. 2. Sätt in steken i förvärmd ugn på 125grader.Steken är färdig när termometern visar 76grader(efter ca 1 1/2 timma).
    2. Låt steken vila minst 15 min. innan du skär i den.Du kan laga steken 2-3 dagar innan du ska ha den till buffèn,förvaras kyld,skär upp den i tunna skivor.

    Liknande recept

    4.7
    1 h 10 min
    4
    9

    Kommentarer (1)

    Snuttivonfesen 20 oktober 2009

    Gillar din skinkstek! - inga krusiduller - inget man kan misslyckas med!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben