Knapriga chokladformar

Serverar: 30-40 portioner

Dessa små kakorna blir helt oemotståndliga. Liten men naggande god!

Ingredienser

  • 2 dl havregryn
  • 2 dl kokosflingor
  • 1 1/2 msk kakao
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dl strösocker
  • 125 g smält smör
  • Instruktioner

    Blanda havregryn, kokosflingor, kakao, vaniljsocker och strösocker. Tillsätt det smälta smöret och blanda degen väl. Fyll små pappersformar för småbröd till hälften med den gryniga degen. Grädda kakorna i 200 grader i ca 8 minuter. Kakorna ska vara välgräddade så att de blir riktigt knapriga.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Aaboona 29 september 2009

    Lätta och snabba att göra. Älskade på kakbordet.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben