Knyten med bresaola och tryffelricotta

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 20 minuter

En enkel förrätt från Italien

Ingredienser

  • 12 kokta kalla spaghettistrån, gärna fullkorn eller svart spaghetti som är färgad med bläckfiskbläck
  • 100g ricottaost
  • 12 skivor bresaola
  • 1 ½msk tryffelolja
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Ev. rågbröd
  • Ev. ruccolasallad
  • Instruktioner

    12 knyten: Koka spaghettin enligt förpackningen. koka gärna lite extra ifall några går sönder när du skall knyta ihop knytena. Låt kallna. Blanda ricottan med tryffeloljan. Smaka av med salt och peppar. Lägg ca 2 tsk av ricottablandningen på varje bresaolaskiva. Vik ihop och knyt ett spaghettistrå löst runt. Det kan vara lite pilligt. Servera gärna på en bädd av ruccolasallad och en bit rågbröd.

    Liknande recept

    30 min
    20-30

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben