Kockens egna pajdeg

Serverar: 10-12 portioner

Här får Ni ett recept på en pajdeg, som används ofta i restaurangkök. Detta är till bär/fruktpajer.

Ingredienser

  • 200 g smör
  • 200 g mjöl
  • 200 g socker
  • Instruktioner

    1. Blanda allt, lättast i matberedare. Ställ kallt. Tryck ut i botten på en pajform.
    2. Sen är det bara att använda sin egen fantasi.
    3. Tips!!! på jobbet använder jag ofta detta: 100 g smör 2 dl müsli Hallon, persikor eller jordgubbar. Lycka till!!

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    TAXI18 20 april 2008

    NÅGOT ÄR FEL I RECEPTET MJÖL 2 GGR

    mammaannso 4 juni 2010

    Hur mycket i ugnsvärm och hur länge ?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben