Köttbullar med hetta

Serverar: 4 portioner

"jättegott"

Ingredienser

  • 400 g köttfärs
  • 2-3 msk riven gul lök
  • 2-3 kryddmått cayennepeppar
  • 1 1/2 tsk salt
  • ev lite malen vitpeppar
  • 4 msk hackad persilja
  • 1-2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 1 dl matlagningsgrädde till spädning av stekskyn
  • Servera med potatis eller pasta samt en god sallad till
  • Smaklig måltid
  • Instruktioner

    Blanda köttfärsen med riven lök, grädde och kryddor. Rulla till köttbullar och stek på svag värme. Låt puttra i skyn med lite extra grädde till sås.

    Liknande recept

    4.5
    10-16
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Extra julig mat!
    Köttbullar, skinka, gröt och lutfisk känns juliga bara man säger namne...

    Populäraste maten
    Vad vi äter mest i Sverige? Inget snack, falukorven leder år efter år....

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben