Köttfärsbiffar

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Mycket enkla köttfärsbiffar som går snabbt att göra och reder sig själva..

Ingredienser

  • 1 påse fransk löksoppa (pulver)
  • 1 burk kesella 1 %, 250 g
  • 500 g nötfärs
  • Instruktioner

    1. Rör samman ingredienserna i en bunke. Forma ca 8 runda bollar som du lägger i en smord ugnsfast form. Grädda i ugnen på 225 grader ca 30 minuter.
    2. Äts med fördel till ris eller klyftpotatis och med bearnaissås till..
    3. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    siggemums 6 mars 2010

    Enkelt och överraskande gott!

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben